Majoitus

Valitse haluamasi majoitusvaihtoehto ilmoittautuessasi karnevaaleille. Mikäli valitsemassasi kohteessa ei ole tilaa, otamme yhteyttä ja tarjoamme toista vaihtoehtoa!

Koulutuspaketit sisältävät majoituksen lisäksi ohjelmaan merkityt ruokailut torstain päivällisestä alkaen. Torstaina on tarjolla myös lounas 11 € lisähintaan (tilaa ilmoittautumisen yhteydessä). Ruokala sijaitsee Harjun koululla (100 m päässä solumajoituskohteesta).


Koulumajoitus Harjun koululla

Normaaliin leirihintaan (160 € urheilijoilta / 140 € vanhemmilta ennen 2.6.2019, tämän jälkeen kaikilta 185 €) sisältyy koulumajoitus Harjun koululla (Toivonkatu 2, 08100 Lohja), joka sijaitsee 400 metrin päässä urheilukentältä. Leiriläiset majoittuvat kymmeneen luokkahuoneeseen (á 10 henkilöä) ja niiden täytyttyä voimistelusaliin (max 50 majoittujaa). 

Majoitustiloissa on WC ja suihku. Majoitukseen ei kuulu patjaa tai petivaatteita. Järjestäjällä on rajoitettu määrä apupatjoja.


Solumajoitus lisämaksulla

Majoittuminen on mahdollista myös Länsi-Uudenmaan koulutuskeskus Luksian Toivonkadun oppilasasuntolassa, 500 metrin päässä Harjun kentältä. Asuntolassa on 55 paikkaa, jotka sijaitsevat 3-5 huoneen soluissa: 11 kpl 1hh ja 22 kpl 2 hh.

Solumajoituksella leirimaksu on 250 € ennen 2.6.2019, tämän jälkeen 280 €.

Soluissa on WC ja suihku sekä keittotaso, mikroaaltouuni ja jääkaappi – ei astioita. Majoittujien tulee tuoda itse mukanaan peitot, tyynyt ja liinavaatteet.

Solun tiloissa on langallinen internet-yhteys (vaatii oman johdon). Rakennuksessa on yhteiskeittiö, pelitila ja oleskelutila, jossa TV. Naisten ja miesten sauna.

https://www.luksia.fi/opiskelijalle/asuminen/


Lisäyöt ja muut vaihtoehdot

Mikäli tulet jo keskiviikkona, voimme järjestää sinulle majoituksen seuraavasti:

  • Koulumajoitus 15,00 € /yö (oma patja ja petivaatteet / makuupussi)
  • Solumajoitus 40,00 € /yö (omat peitot, tyynyt, liinavaatteet)

Tarjoamme myös matkailuvaunu-/matkailuautopaikkoja urheilukentän läheisyydessä


  • paikka ilman sähköä – 20,00 €/yö
  • paikka sähköllä – 30,00 €/yö

Paketti ilman koulutusta

Esimerkiksi perheenjäsenet, jotka eivät osallistu karnevaalien vanhempainryhmien ohjelmaan voivat varata majoituksen ja ruokailut seuraavin hinnoin:

  • Koulumajoitus (omat patjat ja petivaatteet) 15,00 €/yö
  • Solumajoitus (omat tyynyt peitot ja liinavaatteet) 40,00 €/yö
  • Aamupala 6,50 €/kerta
  • Iltapala 4,50 €/kerta
  • Lounas/päivällinen 11,00 €/kerta

Varaukset: toimisto@luusport.fi  Mitä tarvitset mukaan?

Ota mukaan urheiluvälineet, vapaa-ajan asusteet ja yöpymistä varten patja, makuupussi tai vastaava. Meillä on rajoitettu määrä apupatjaksi käyviä nukkuma-alustoja. Ota mukaan myös peseytymisvälineet, uima-asu sekä aimo annos urheilumieltä.Lisätietoja majoitusasioista:

Julius Westerberg p. 044 238 2318
puheenjohtaja@luusport.fi