Yhteistyökumppanit

Vuonna 1966 uinnin ystävät perustivat Lohjan Uimahalli Oy:n, jonka tehtävänä oli aikaansaada uimahalli Lohjalle. Lohjan kaupunki (66 %) ja Lohjan kunta (33 %) merkitsivät osake-enemmistön v. 1969 ja sitoutuivat hankkeeseen. Rakennustyöt aloitettiin samana keväänä ja kesällä v. 1970 Lohjan uimahalli avattiin yleisölle.

Yhtiön nimi muuttui v. 1980 Lohjan Liikuntakeskus Oy:ksi. Toimialan muutos mahdollisti myös muiden urheilupaikkojen sekä -laitosten hoitamisen. Harjun urheilukenttä perusparannettiin v. 1985 ja jäähalli rakennutettiin 1990.
Vielä vuonna 1990 liikuntatoimen päätöksiä Lohjalla tehtiin kuudessa eri itsenäisessä hallintokunnassa, niinpä kunnat antoivat yhtiön tehtäväksi suunnitella kuntien liikuntatoiminnan yhdistäminen.

Kunnat päättivät siirtää Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hoidettavaksi kaikki kuntien liikuntatoimen toimintamuodot. Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallitus toimi kahden itsenäisen kunnan (Lohjan kaupunki ja Lohjan kunta) liikuntalautakuntana vuodesta 1993 alkaen ja kuntien yhdistyttyä vuonan 1997, yhtiö on toiminut yhdistyneen Lohjan liikuntapalvelujen tuottajana.

Kuntaliitosten jälkeen (Sammatti v. 2009, Karjalohja ja Nummi-Pusula v. 2013) yhtiö vastaa myös Lohjaan liittyneiden kuntien liikuntapalveluista.

Lue lisää: www.lohjanliikuntakeskus.fi

Yhdistysavain on jo tuhansien suomalaisten yhdistysten ja urheiluseurojen käyttämä helppokäyttöinen kotisivu- ja jäsenrekisteripalvelu.

Lue lisää: www.yhdistysavain.fi

Yleisurheilun erikoisliike Sportmixeristä löydät Suomen laajimman valikoiman piikkareita ja yleisurheiluvälineitä. Kaikki huippumerkit edulliseen hintaan: ATE, Nelco, Nordic, Nemeth, Polanik, Nike, Saucony, Mizuno, Adidas, Do-Win.

Lue lisää: www.sportmixer.fi
Tai ota yhteyttä: myynti@sportmixer.fi, p. 040 522 6895

Kumppaniksi?

Haluaako yrityksesi tehdä yhteistyötä kanssamme tai tukea Lohjan Lajikarnevaaleja? 

Ota yhteyttä karnevaalivastaava Juha Heinäseen p. 044 999 7072, valmennus@luusport.fi