Leiri-info ja majoitus

Leiri-info

Karnevaalien koulutuspaketti sisältää koulutuksen (vanhemmille erillinen vanhempainkoulu), majoituksen, ohjelmaan merkityt ruokailut, torstaina yhden kilpailun osallistumismaksun sekä karnevaalien t-paidan.

Leirikilpailujen aikataulu ja tarkempi leiriohjelma julkaistaan kevään 2023 kuluessa, seuraa viestintää!

Karnevaalipaketin hinta

Urheilijan lajikarnevaalipaketti maksaa 195 € (1.6. mennessä, sen jälkeen jälki-ilmoittautuminen 240 €) sisältäen leirin (to-su), koulutuksen, kilpailumaksun yhteen kilpailuun, ruokailut, koulumajoituksen ja T-paidan.

Vanhempainryhmän hinta lajikarnevaaleista on 175 €. Vanhempainryhmän paketti sisältää samat asiat kuin urheilijankin leiripaketti (poislukien kilpailumaksun). Vanhempainryhmällä on oma karnevaaliohjelma, joka sisältää myös urheilijoiden harjoitusten seurantaa ohjatusti.

Koulutuspaketin hinta ilman majoitusta on 195 € (31.6. mennessä, sen jälkeen jälki-ilmoittautuminen 240 €).

Osallistumisten peruutukset: Ilmoittautuminen on sitova. 1.6. jälkeen tehtävistä peruutuksista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan 50 % osallistumismaksusta.

» Tutustu leiripakettien majoitusvaihtoehtoihin tästä

Mitä tarvitset mukaan?

Ota mukaan urheiluvälineet, vapaa-ajan asusteet ja yöpymistä varten patja, makuupussi tai vastaava. Meillä on rajoitettu määrä apupatjaksi käyviä nukkuma-alustoja. Ota mukaan myös peseytymisvälineet, uima-asu sekä aimo annos urheilumieltä.