Kesäkuussa nähdään - ilmoittautuminen on nyt auki!

20.2.2020

Vuoden 2020 karnevaalien ajankohdaksi on vahvistunut 25.-28.6.2020. Rehtoreina toimivat jälleen edellisvuodelta tutut nimet - heittolajeissa Mika Lönnblad ja korkeudessa omaakin hyppyuraansa jälleen hallikaudella aktivoinut Laura Rautanen.

Nelipäiväinen leiri käynnistyy nuorten sarjojen kilpailulla heti torstaina 25.6. Sen jälkeen leireillään pari päivää ja seuraavaksi käydään yleisen sarjan A-kilpailut lauantaina 27.6. B-kilpailujen ajankohta varmistuu kevään kuluessa, mutta alustavasti niitä on suunniteltu pidettäväksi sunnuntaina 28.6., samaan aikaan perinteisten leirin päätöskilpailujen kanssa.

Kiekossa ja kuulassa A-kilpailuun hyväksytään mukaan tulosten perusteella 10 urheilijaa. Loput kilpailevat B-kilpailussa. Korkeudessa valinnat tehdään kesän tulosten perusteella siten, että kilpailu pysyy tasaisena.

Karnevaalien pääkilpailun aikaan tapahtuma-alueella järjestetään tänä vuonna myös muuta suurelle yleisölle suunnattua ohjelmaa. Suunnitteilla on mm. mökkitikkakisa, frisbeekisa, maastopyöräkisa, kahvakuulahaaste ja Karnevaali-lavis.

Ilmoittautuminen leirille on jo avattu perushintaisten pakettien osalta (sis. koulumajoitus). Lisämaksulliset majoitusvaihtoehdot tulevat myyntiin lähiaikoina.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tervetuloa Lohjalle!