Tervetuloa vuoden 2022 karnevaalileirille!

29.6.2022

Toivotamme nyt jo neljättä kertaa kaikki karnevaalivieraamme tervetulleiksi Lohjalle! Majoittumisen yhteydessä kaikille leiriläisille jaetaan paketti, joka sisältää mm. painetun käsiohjelman. Voit ladata sen jo etukäteen sähköisenä alla olevasta linkistä.

Leiriläisten majoittuminen alkaa torstaina 30.6.2022 klo 12.00 sekä Harjun koululla että Luksian oppilasasuntolan soluissa. Voit tehdä sen joustavasti omien kilpailuaikataulujen puitteissa.

Torstain karnevaalikilpailut

Karnevaalikilpailujen lopulliset aikataulut on nyt julkaistu täällä: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=17&nid=29718. 

Torstain nuorten sarjojen kilpailussa on käytössä molemmissa lajeissa kaksi suorituspaikkaa (sarjakohtainen paikkatieto löytyy aikataulusta). Paikka 1 on nurmikentällä katsomon edessä ja paikka 2 viereisellä hiekkakentällä. Paikat on merkitty myös käsiohjelmaan (ks. latauslinkki yllä).

Karnevaalileirille osallistuvilla leirimaksuun sisältyy yksi osanotto. Mahdolliset lisälajit (15 €/laji) tulee maksaa erikseen Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden tilille FI92 5236 0420 2271 88.

Kilpailuissa ei ole kansliaa, eikä osanottoja tarvitse varmistaa. Riittää kun urheilijat ovat hyvissä ajoin ennen oman lajin aikataulun mukaista alkamisaikaa suorituspaikalla nimenhuudossa. Omien heittovälineiden punnituspaikka sijaitsee katsomon itäpäädyssä (ks. paikkamerkintä käsiohjelmassa).

Tulospalvelu eräjakoineen löytyy täältä: https://live.tuloslista.com/11464

Koulumajoitus

Nykyisin Luksian alaisuuteen kuuluvalle entiselle Harjun koululle (Toivonkatu 2, Lohja) majoittuville on hyvin parkkitilaa koulun edustalla. Koulu on kävelyetäisyydellä Harjun urheilukentältä. Koulun viivästyneestä remontista johtuen pääovi ei vielä leiriviikonloppuna ole käytössä, joten kulku koululle poikkeuksellisesti takakautta, Toivonkatu 4:n puolelta

Majoitustiloissa on WC ja suihku. Majoitukseen ei kuulu patjaa tai petivaatteita. Ota siis mukaan oma nukkuma-alusta. Käytettävissä on rajoitettu määrä ohuita apupatjoja.

Karnevaalien majoitusvastaava: Julius Westerberg p. 044 238 2318
Harjun koulun majoitusvastaava: Jari Raninen p. 040 555 5130

Solumajoitus

Solumajoitus järjestetään Luksian oppilasasuntolassa (Toivonkatu 4, Lohja). Parkkipaikkoja löytyy Toivonkadun varrelta sekä oppilaitoksen omalta pysäköintialueelta. Kävelymatka urheilukentälle n. 500 metriä.

Soluissa sängyt ja patjat tulevat talon puolesta, mutta kaikki petivaatteet (myös peitot ja tyynyt) tulee tuoda itse mukana.

Solumajoitusvastaava: Julius Westerberg p. 044 238 2318

Leiriaikataulut

Leiriaikataulu löytyy täältä: https://www.lohjanlajikarnevaalit.fi/leiri-info/karnevaalileirin-ohjelma/. Huomioithan, että aikatauluun voi tulla leirin kuluessakin pieniä muutoksia, joten seuraa aina kouluttajilta saamiasi ohjeita! 

Harjoitusten sisällöistä ja harjoittelupaikoista saatte tarkemman tiedon leirillä kouluttajilta. 

Vain terveenä urheilemaan!

Vaikka koronaepidemia ei enää niin akuutisti vaikuta toimintoihin, kehotamme edelleen muistamaan terveysturvallisuuden. Mikäli sinulla on sairauden oireita, jääthän kotin! Leirioloissa on myös syytä noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.