Ajankohtaista | Majoitu koululla tai soluissa

19.5.2019

Karnevaalivieraat voivat oman valintansa mukaan majoittua joko luokkahuonemajoituksessa Harjun koululla tai aivan vieressä sijaitsevan Länsi-Uudenmaan Koulutuskuntayhtymä Luksian opiskelija-asuntolassa.

Karnevaalipaketit sisältävät majoituksen lisäksi kaikki ruokailut torstain iltapalasta alkaen. Halukkaat voivat osallistua lisämaksulliseen ruokailuun jo torstaina päivällä. Ruokailut järjestetään Harjun koululla.

Lue lisää täältä:
https://www.lohjanlajikarnevaalit.fi/ohjelma/majoitus/


Luokkahuonemajoitus 

Normaaliin leirimaksuun (urheilijoilta 160 € 2.6.2019 saakka, tämän jälkeen 185 €) sisältyy luokkahuonemajoitus. Harjun koulu sijaitsee noin 400 metrin päässä urheilukentältä. Majoitus tapahtuu ensisijaisesti 10 hengen luokkahuoneissa. Näiden tultua täyteen, voidaan noin 50 henkeä majoittaa vielä koulun liikuntasaliin.

Majoitustiloissa on WC ja suihku, mutta ei patjoja tai petivaatteista. Jokainen varustautuu siis omalla nukkuma-alustalla. Käytettävissä on jokin verran ohuita apupatjoja.


Solumajoitus asuntolassa

Hieman tasokkaampaa majoitusta on tarjolla Luksian opiskelija-asuntolassa, joka sijaitsee noin 500 metrin päässä kentältä. Asuntolassa on 55 paikkaa, jotka sijaitsevat 3-5 huoneen soluissa: 11 kpl 1 hh ja 22 kpl 2 hh. 

Solumajoituksen hinta on 250 € 2.6.2019 saakka ja sen jälkeen 285 €.

Soluissa on WC ja suihku sekä keittotaso, mikroaaltouuni ja jääkaappi – ei astioita. Majoittujien tulee tuoda itse mukanaan peitot, tyynyt ja liinavaatteet.


Lisäyöt ja muut vaihtoehdot

Mikäli saavut karnevaaleille jo keskiviikkona, majoitus järjestyy koululla (15 €/yö) tai asuntolassa (40 €/yö). Urheilukentän läheisyydestä on mahdollista myös varata paikka matkailuautolle tai asuntovaunulle (sähköllä 30 €/yö, ilman sähköä 20 €/yö).


Majoitusta myös perheenjäsenille

Myös mukaan tulevat huoltajat ja muut perheenjäsenet, jotka eivät osallistu varsinaiseen koulutussisältöön (esim. vanhempainryhmien ohjelmaan), voivat varat itselleen majoituksen ja ruokailun erikseen.

Hinnat löydät täältä:
https://www.lohjanlajikarnevaalit.fi/ohjelma/majoitus/


Lisätiedot majoituksesta ja ruokailuista:

Julius Westerberg 
p. 044 238 2318
puheenjohtaja@luusport.fi