Toivotamme leiriläiset tervetulleiksi Lohjalle!

29.6.2021

Lohjan kiekko- ja kuulakarnevaalien ensimmäinen infokirje lähti tänään 29.6. kaikille leiriläisille. Mikäli et saanut omaasi, olethan yhteydessä, niin tarkistetaan yhteystietosi! Tässä vielä sisältö oleellisin osin:

Leiri käynnistyy torstaina nuorten sarjojen kilpailuilla

Karnevaalikilpailujen aikataulut on nyt julkaistu ja löytyvät täältä: https://www.lohjanlajikarnevaalit.fi/kilpailuaikataulut/. Mikäli jälki-ilmoittautumisia ei tule merkittävissä määrin, aikataulut ovat lopulliset (tuo pieni varaus siis vielä olemassa). Kisojen osalta kaikille Kilpailukalenterin kautta ilmoittautuneille lähetetään vielä erillinen ohjeviesti huomenna keskiviikkona.

Majoittautuminen alkaa torstaina 1.7. klo 12

Koulumajoitus

Metsolan koululle (Gunnarlankatu 1, Lohja) majoittuville on parkkitilaa rakennuksen jälkimmäisellä ajopihalla. Etäisyys Harjun kentältä 1,7 km, käynti rakennukseen päätyovesta. 

Majoitustiloissa on WC ja suihku. Majoitukseen ei kuulu patjaa tai petivaatteita. Ota siis mukaan oma nukkuma-alusta. Käytettävissä on rajoitettu määrä ohuita apupatjoja.

Metsolan koulun majoitusvastaava:  Jari Raninen p. 040 55 55 130

Solumajoitus

Solumajoitus järjestetään Luksian oppilasasuntolassa (Toivonkatu 4, Lohja). Parkkipaikkoja löytyy Toivonkadun varrelta, Harjun koulun P-alueelta ja jonkin verran myös Luksian oppilasasuntolan piha-alueelta. Kävelymatka urheilukentälle n. 500 metriä.

Soluissa sängyt ja patjat tulevat talon puolesta, mutta kaikki petivaatteet (myös peitot ja tyynyt) tulee tuoda itse mukana.

Solumajoitusvastaava: Julius Westerberg p. 044 238 2318

Ruokailut

Kaikki leirin lounaat ja päivälliset tarjoillaan Metsolan koulun ruokalassa (Gunnarlankatu 1). Aamu- ja iltapalat majoituspaikkojen mukaan: koulumajoittujille Metsolassa, solumajoittujille Luksian yhteiskeittiössä (B rappu). Leirimaksu sisältää kaikki ruokailut alkaen torstain päivällisestä, joka on tarjolla liukuvasti klo 15.00 - 19.00 välisen ajan. Jokainen voi siis käydä itsenäisesti syömässä sen mukaan, miten se omaan kilpailuaikatauluun parhaiten sopii.

HUOM! Pidennetty päivällisaika korvaa nyt lisämaksullisena tarjolla olleen lounaan. Tämä siis sisältyy leirimaksuun, eli 11 € lounasmaksun erikseen maksaneet saavat sen takaisin ruokalan lippukassasta!

Vierailijat voivat ostaa päiväkohtaisia ruokalippuja ruokalasta ruoka-aikoina (vain käteinen): aamupala 5 €, lounas 11 €, iltapala 5 €.

Ruokailuvastaava: Sanna Westerberg p. 040 726 4207

Leiriaikataulut löydät käsiohjelmasta

Sekä leirin aikataulu että alustavat kilpailuaikataulut (tilanne 29.6.) löytyvät käsiohjelmasta, joka jaetaan kaikille leiriläisille painettuna versiona majoittautumisen yhteydessä. Voit myös ladata sen jo etukäteen pdf-muodossa täältä: https://www.dropbox.com/s/8utruere92okvib/Kasiohjelma2021www.pdf?dl=0 

Harjoitusten sisällöistä, harjoittelupaikoista ja mahdollisista leirin aikana aikatauluun tehtävistä muutoksista saatte tiedon kouluttajilta. Leiriläiset jaetaan ryhmiin torstain avaustilaisuudessa noin klo 19, joten saat siinä vaiheessa tiedon kouluttajistasi.

Korona-asiat

Vaikka epidemia on hiipumassa ja meillä on Lohjalla ollut hyvä koronatilanne läpi vuoden, on syytä muistaa taudin vakavuus. Leirille ei missään tapauksessa saa tulla flunssaoireisena - ei edes lievissä oireissa!

Mikäli jollain leiriläisellä ilmenee leirin aikana flunssaoireita, hänet siirretään välittömästi muista erilleen ja toimitaan THL:n antamien ohjeiden mukaisesti, eli ensi vaiheessa järjestetään aika koronatestiin. Mikäli testi tai muut seikat antavat aihetta epäillä koronatartuntaa, olemme henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneisiin leiriläisiin huoltajineen.